• Handböcker
  • Film
  • Kameror & skrivare
  • Köp
Jag behöver hjälp med att välja vilken kamera / skrivare jag ska köpa. Kan du hjälpa?

Självklart! Du kan alltid prova vårt ''instax comparison tool'' som finns på den här webbplatsen. Eller läs mer om våra produkter här: instax kameror, instax printrar och instax film.

Eller om du vill ha en mer personlig touch kan du bara skicka ett direktmeddelande till oss på sociala medier så hjälper vi gärna.

Jag har hittat en webbplats som säljer dina produkter till ett mycket lågt pris jämfört med dina rekommenderade återförsäljare. Är det en äkta återförsäljare?

Vi kan inte kommentera specifika återförsäljarwebbplatser, men tyvärr har vi hittat många obehöriga och bedrägliga webbplatser som tar dina kortuppgifter och betalning men inte levererar produkten till dig. Var försiktig och vaksam mot dessa webbplatser. Om du är osäker köp från vår rekommenderade återförsäljarlista: instax kameror, instax printrar och instax film.

Se sidan Bedrägliga webbplatser för mer information.

Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss.

Vad är garantin på en instax-produkt när du köper i Sverige från en auktoriserad återförsäljare?

Fujifilm Nordic AB erbjuder 12 månaders garanti på alla instax-produkter:  instax kameror, instax printrar, instax film förutsatt att du kan visa en kopia av kvittot. Observera att garantin inte täcker oavsiktlig skada.

Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss.