INSTAX Biz

Omedelbar interaktion med anpassade varumärkesfoton

LADDA NER NU
App Store Google Play
INSTAX Biz

Vår INSTAX Biz-app

INSTAX Biz-appen är ett kraftfullt verktyg som är utformat för att skapa meningsfull kundinteraktion samtidigt som det ökar varumärkeskännedom.

Med INSTAX Biz kan du göra ditt företag oförglömligt genom att erbjuda din publik varumärkesfoton i INSTAX-format som de kan behålla.

Ladda helt enkelt upp din unika mall till appen, och du är redo att köra! Du kan till och med lägga till en dynamisk QR-kod eller en minnesvärd datum för att förbättra kundupplevelsen.

Ta en bild av dina kunder, skriv ut den med hjälp av en INSTAX Link Smartphone-skrivare och lämna dem med ett personligt varumärkesfotografi i INSTAX-format och en positiv upplevelse från ditt varumärke.

*INSTAX-film och skrivare säljs separat.

LADDA NER NU
App Store Google Play
INSTAX Biz

Varför använda INSTAX för ditt företag?

Om du vill göra ett varaktigt intryck på dina kunder är INSTAX vägen att gå. I en värld som blir allt mer snabbt tempo kan fysiska omedelbara foton lämna en äkta positiv påverkan som varar långt efter att evenemanget, workshopen eller festivalen är över.

Vad behöver jag för att komma igång?

INSTAX Biz

Välj din INSTAX-filmstorlek

Välj bland ett brett utbud av INSTAX-filmtyper. INSTAX Biz-appen fungerar med alla typer av INSTAX-film.

Använd INSTAX mini-film till INSTAX mini Link 2, INSTAX SQUARE-film till INSTAX SQUARE Link och INSTAX WIDE-film till INSTAX Link Wide.

INSTAX Biz

Välj din INSTAX Link Smartphone-skrivare

INSTAX Biz-appen är kompatibel med INSTAX mini Link 2, INSTAX SQUARE Link och INSTAX Link WIDE.

INSTAX Biz

Vår INSTAX Biz-app

Använd en Android- eller iOS-enhet, som en smartphone eller surfplatta, som är kompatibel med INSTAX Biz-appen.

LADDA NER NU
App Store Google Play

Inspirera mig

Sport

INSTAX-foton och sportevenemang är det perfekta laget. Alla fans älskar trots allt ett minne med sin klubblogotyp eller till och med favoritspelare. Som bonus kan du lägga till en QR-kod för att dela spelschema, resultat eller till och med mer information om ditt företag – resultat!

Festivaler

Utformad för att hålla festen igång, hjälper INSTAX Biz dig att fånga din kund i ögonblicket och ge dem ett festivaltema anpassat varumärkesfoto i INSTAX-format. Att ge festivalbesökarna den ultimata minnesvärdheten, som råkar ha dina detaljer för alla att se.

Företagsevenemang

Prisutdelningar, produktlanseringar, konferenser – se till att INSTAX Biz-appen finns med på VIP-listan. Skapa en händelserelaterad mall, ta en bild av din besökare och ge dem ett anpassat varumärkesfoto i INSTAX-format. Att få ditt företag att sticka ut har aldrig varit så enkelt.

Hotell och restauranger

Ska du arrangera ett bröllop, en årsdag eller en födelsedagsfest? Gör det extra speciellt genom att ta anpassade varumärkesfoton i INSTAX-format för gästerna att ta med sig hem och vårda. Lägg till datum och plats i mallen, eller inkludera en QR-kod som leder till en webbadress efter eget val; tänk på webbplats, ny meny eller till och med hotellinformation som spapaketets öppettider.

Hur fungerar appen?

Gör ditt företag extraordinärt med varumärkesfoton i INSTAX-format

LADDA NER NU
App Store Google Play

Kontakta oss

Vill du skapa en ännu mer imponerande upplevelse för dina kunder när det gäller din verksamhet? Kontakta oss idag och upptäck mer.

    Fields marked with an asterisk (*) are required

    Want to get started?