Skapa ett personligt bröllop med instax!

Skriv ut dina bröllopsfoton direkt från din instax-kamera

Vi vet, att det är mycket som ska planeras, när bröllopet är runt hörnet – och inte minst alla beslut som måste fattas för att den stora dagen ska bli helt perfekt, för brudparet och gästerna.
Drömmen är att skapa en händelserik dag fylld med fina minnen. Därför vill vi ge dig våra bästa tips och tricks på hur du kan använda instax för att fånga de största ögonblicken i fysiska bilder och samtidigt göra bröllopet (ännu) mer personligt och unikt! Du har till och med möjlighet att vinna det perfekta instax-bröllopskittet så att du kan sätta din egen prägel på bröllopet!

Använd en vinpropp för att visa dina instaxfoton - skriv ut dem direkt från din instax mini-kamera
Förvandla din fest med din instax-kamera genom att skriva ut dina instaxfoton för festen
@ catchthismoment2 visar hur du använder din instax-kamera kreativt
Skruva upp festen och använd din instax-kamera i en dekorativ miljö
Estetik och instax -bilder går hand i hand - få ut det mesta av din instax-kamera
Använd din instax-kamera för att skriva ut bilder du kan vara kreativ med
Använd din instax-kamera för att fånga de fantastiska stunderna på din bröllopsdag
Häng upp dina instax-kamerafoton med pipiga klipp och gör ditt eget fotokollage
Använd din instax polaroid kamera för att väcka dina minnen till liv
kvinna som tittar på instax bilder som skrivs ut direkt från hennes instax-kamera
Instax bilder i instax mini filmformat som används dekorativt i fin tårta
Instax bilder minifilm som används dekorativt i fin tårta
Ta bilder av idylliska stränder med din instax-kamera
Bild på instax SQUARE SQ20 minikamera
Bild på instax SQUARE SQ1 minikamera
Bild på instax mini Link mini printrar
Bild på instax mini film 10 pack
Personligt bordsplaceringskort

Ett supertrevligt (och enkelt) sätt att göra bröllopet mer personligt är att uppgradera de traditionella bordsplaceringskorten till mer unika placeringskort med en bild. Hitta en bild av varje gäst och skriv ut den på din instax-smartphoneskrivare (mini Link, mini LiPlay eller Share SP-2 / Share SP-3). För en romantisk och rustik look, kan vi rekommendera att du använder vinkorkar. Allt du behöver göra är att klippa av sidan på en kork så att den kan stå själv. Vänd sedan korken, gör ett snitt och placera din instax-bild i fliken. Skriv gästens namn på den vita delen under bilden med en permanent penna. Och Tadaa – där har du dina personliga bordskort som du garanterat blir glad av! Om du inte gillar korkidén kan du placera bilderna på ett fint litet staffli.

Använd en vinpropp för att visa dina instaxfoton - skriv ut dem direkt från din instax mini-kamera
Förvandla din fest med din instax-kamera genom att skriva ut dina instaxfoton för festen
Personlig gästbok

En gästbok är till för att gästerna ska få skicka en egen hälsning till brudparet, ett trevligt sätt att skapa ett minne för livet från bröllopet. Som man brukar säga, “En bild säger mer än tusen ord” – och vi kan inte vara mer överens! Vi tycker därför att den traditionella gästboken bör ge gästerna möjlighet att sätta in sin bild bredvid sin hälsning för att knyta det visuella minnet i gästboken. Allt du behöver göra är att ställa en instax-kamera och film bredvid gästboken så att dina gäster kan skapa minnen själva och klistra in dem i boken. Vi rekommenderar den populära modellen instax mini 11 kamera, som skriver ut mini-format och den är super lätt att använda. Om du önskar större format eller kvadratiskt format så rekommenderar vi instax SQ1. Båda kamerorna finns i vitt.

Tänk hur mysigt det blir att se tillbaka på dessa minnen, år efter år.

Använd din instax-kamera för att skapa en fotogästbok med instax film

Photo credit: @catchthismoment2 
Instax mini 11-kameran används för bröllop för att göra önskemål till brudparet
Photo credit: @lilyandlaceevents
Bröllopspar använder instax-kameran för att skapa underhållning för festen
Photo credit: @lilyandlaceevents

Inbjudningskort

Vi vet att många människor spenderar mycket tid på att skapa de perfekta bröllopsinbjudningarna. Och det är naturligtvis meningen! För många är denna inbjudning förstaintrycket, som sätter stämningen på hela bröllopet- och därför är det viktigt att inbjudningarna är både personliga och unika! Vårt knep är att klistra in instax-bilder på inbjudningskorten på bröllopsparet för personligt och inte minst unikt inbjudningskort. Detta kan göras antingen genom att ta bilder med en instax-kamera eller genom att hitta den perfekta bilden och skriva ut den på en instax-smartphoneprinter. På detta sätt blir inbjudningarna mer personliga och gästerna kan redan börja se fram emot bröllopet.

Gör bröllopsinbjudningar med din instax mini kamera

Photo credit:
Romantiskt bröllopsfoto taget med instax minikamera
Photo credit:
Fotovägg

En fotovägg skapar både bra stämning och goda minnen – och så är det den perfekta, personliga mittpunkten under bröllopet! Skapa din egen fotovägg genom att ställa upp ett bord med instax-kameror och filmer, samt eventuellt en liten hälsning till dina gäster, att de gärna får hjälpa dig att skapa minnen! Bildväggen kan göras på många olika sätt – det kan vara en rad med snören som gästerna kan hänga bilderna på med klämmor. Det kan också vara en korktavla där bilderna fästs med en nål. Oavsett vad så kommer det bli en fantastisk rolig händelse för gästerna under festen och ett fint minne för bröllopsparet att titta tillbaka på.

Ett tips är att ha en uppsjö av film – av erfarenhet så gillar gästerna att ta mer än en bild, då dem gärna vill ta med sig bilderna hem som minne av er stora dag!

Hängande bilder i instaxf ilmformat tryckt från instax mini skrivare

Photo credit:
Vacker bildvägg med dämpat ljus och instaxbilder
Photo credit:
Flicka tittar på utställning av instax-bilder tagna med den smarta instax-kameran
Photo credit:
Tårtdekoration

Många väljer de traditionella brud- och brudgumfigurerna på toppen av bröllopstårtan, men varför inte göra något lite mer kreativt? Placera en bild av dig själv och din partner på toppen av tårtan och skapa ett personligt och unikt uttryck. Du kan antingen ta bilder under dagen, som kan användas ovanpå tårtan, eller så kan du välja att skriva ut bilderna i förväg via en instax-smartphoneskrivare. Detta är både en rolig och annorlunda bröllopsidé som definitivt kommer att ge bröllopstårtan ett unikt utseende och bidra med ett gott humör bland dina gäster.

Bröllopstårta dekorerad med tryckta instaxbilder från mini-skrivaren

Photo credit: 
via
Tackkort med instax-bild

De kreativa inslagen slutar inte när bröllopet är över. De flesta gillar att skicka ett personligt tackkort till gästerna efter bröllopet för att tacka dem för både deras sällskap och gåvor. För att göra tackkortet extra personligt kan du använda foton från festen så att varje gäst får ett personligt och unikt tackkort. Detta kan göras antingen genom att använda instax-bilderna från bildväggen eller genom att skriva ut dina favoritbilder via instax-smartphoneskrivaren. Hur som helst kommer det att bli en trevlig överraskning för dina gäster, som återigen kommer påminnas om er stora dag.

Gör tackkort med din instax-kamera, som du kan skicka efter festen

Photo credit:
Smekmånaden

instax-kameran är inte bara kul för själva bröllopsfesten! Varför inte ta med dig din instax-kamera på smekmånaden så att ni kan fortsätta skapa fina minnen tillsammans även efter bröllopet? Beroende på när du skickar ut ditt tackkort kan du också välja att använda några roliga bilder från smekmånaden och skicka med tackkortet som en personlig hälsning till gästerna. Om du har skapat en minneslåda för festen kan du med fördel sätta bilderna från smekmånaden i lådan, som du sedan kan öppna på din första bröllopsdag.

 

Ta bilder av idylliska stränder med din instax-kamera
Läs mer om instax-produkterna

Är du mer nyfiken på de olika produkterna och tvivlar du på vilken instax kameror eller instax printrar du ska välja för bröllopet? Läs mer om de populära instax produkterna här!

Bild på instax SQUARE SQ20 minikamera

instax mini 11 kameran är perfekt för bröllopet! Kameran printar ut i miniformat, med automatisk exponering är kameran superlätt att använda!

Bild på instax SQUARE SQ1 minikamera

instax SQUARE SQ1 är för dig som vill ha lite större bilder i square format. Med automatisk exponering är kameran, precis som mini 11, super lätt att använda!

Bild på instax mini Link mini printrar

instax mini Link smartphone-printer är perfekt för dig som vill använda instax för bröllopsförberedelser. Använd skrivaren för placeringskort, inbjudningar eller kanske till och med tackkort.

Bild på instax mini film 10 pack

instax-film – Välj den film som passar din kamera eller printer. Vi erbjuder även temafilmer så att du kan sätta din personliga touch på bröllopet – Var det något med svart/vit film eller regnbågsram?

You may also like