PERSONLIGT MOBILSKAL MED INSTAX

Instax wide kamera i selfieläge på bordet med instax filmfot

Mobilen hänger med överallt så varför inte ha ett personligt mobilskal som betyder något för dig? Det är snabbt och enkelt att göra och behöver heller inte alls vara dyrt! Du kan använda allt från en bild på vännerna, pojk- eller flickvännen eller familjen till en instax-bild på ett snyggt mönster eller ditt favoritcitat. Med instax mini LiPlay eller en instax printer kan du välja vilken bild som helst från din telefon som du kan skriva ut och använda.

Den klassiska instax mini 40 kameran används för att väcka minnen till liv
Fånga fantastiska stunder med dina bästa vänner i livet med din instax minikamera
Instax mini 90 kameran fångar vänner som poserar med fredstecken
Bild tagen av instsax kamera av vänner på daseguvlet i minifilmformat
Den klassiska instax kameran passar perfekt för selfies
Söt hund dyker upp framför instax mini 11 kameran
Kärleksfullt par dyker upp framför instax mini 40 kameran
Gamla vänner använder sin instax polaroid kamera för att komma ihåg deras återförening
Instax mini 90 kameran tar fram det bästa hos människor
Estetisk instaxbild tagen av instax mini LiPlay av höstlöv i naturen

Allt du behöver för att göra ett personligt mobilskal är:

  • Transparent mobilska
  • instax-bilder
  • instax sharpie eller en annan vattenfast tuschpenna
  • Klistermärken

Köp ett transparent mobilskal och välj en bild du vill använda. Skriv ut en bil direkt från din mobil, ta en ny med din instax-kamera eller välj en redan framkallad instax-bild. Storleken du ska använda beror på hur stor din mobil är. Om du har en mindre mobil kan du använda instax mini-film och om du har en större kan du få plats med en instax SQUARE-film. På bilderna nedan har vi använt instax mini-film.

Använd din instax mini SHARE SP-3 skrivare för att skapa ett personligt mobilskal

Roliga bilder

instax-bilden under skalet kan med jämna mellanrum bytas ut så att du alltid har din nuvarande favoritbild med dig överallt. Du kan också välja några av våra filmer med olika tryck för att göra det ännu roligare. Du kan hitta en länk till alla våra filmer med tryck här.

Skriv ett ord eller en liten mening på bildramen som beskriver den bild du vill använda. För detta behöver du en vattenfast tuschpenna (kan till exempel köpas i en bokhandel). Lägg in bilden under skalet och voíla – nu har du ditt eget personliga mobilskal. Lätt som en plätt! Om du vill dekorera skalet ytterligare kan du klistra på några klistermärken. Här är det bara att släppa loss kreativiteten.

Du kan också göra samma sak om du har en surfplatta eller liknande. Då kommer du att kunna få plats med ännu fler bilder under skalet och samla massor av fina minnen.

DELA DITT INSTAX MOBILSKAL MED OSS GENOM ATT TAGGA @INSTAXSVERIGE

You may also like