PĂ„sk med instax🐣

PĂ„sken nĂ€rmar sig och vi ser fram emot mysiga stunder med dem vi bryr oss om. Det Ă€r viktigt att Ă€ta gott, njuta av trevligt sĂ€llskap och förhoppningsvis fĂ„ mycket sol!🌞PĂ„sk och vĂ„r Ă€r ocksĂ„ ett bra tillfĂ€lle att lĂ„ta din kreativitet blomstra och dĂ€rför vill vi inspirera dig med idĂ©er pĂ„ DIY-projekt som kan göra din pĂ„sk extra speciell!đŸŒ·

1.INSTAX PÅSKTRÄD

Vill du ge ditt pĂ„sktrĂ€d lite extra kĂ€rlek? AnvĂ€nd instax som en del av dina pĂ„skdekorationer i hemmet. instax-bilder Ă€r den sjĂ€lvklara möjligheten att göra dekorationen personlig och unik. Det Ă€r ett enkelt och roligt pyssel som inte krĂ€ver för mycket tid, men resultatet blir mer Ă€n stiligt!🌟

Du behöver:

✂SĂ„ hĂ€r gör du:

Skriv ut dina favoritbilder frÄn din smartphone med en smartphone-skrivare eller ta bilder med din instax-kamera. Gör ett litet hÄl i den vita ramen och trÀ igenom ett litet snöre sÄ att du kan hÀnga det pÄ dina pÄskgrenar. HÀng upp dina önskade dekorationer vid sidan av dina instax-bilder. Mer Àn sÄ behöver du inte göra!

📌Tips: Om du vill undvika att göra hĂ„l i sjĂ€lva bilden, skriv ut den upp och ner sĂ„ att den breda delen av ramen hamnar upptill och gör hĂ„let i den istĂ€llet.

2.INSTAX PÅSKÄGG

Vill du piffa upp det klassiska pÄskÀgget? LÀgg till nÄgra personliga instax-bilder sÄ kan personen som öppnar Àgget fÄ en trevlig överraskning! DÄ finns det nÄgot för bÄde hjÀrtat och den söta tanden.

Du behöver:

✂SĂ„ hĂ€r gör du:

Öppna pĂ„skĂ€gget, och lĂ€gg till lite fyllighet pĂ„ bĂ„da sidorna, anvĂ€nd till exempel lite silkespapper i fin pastellfĂ€rg och rulla ihop det sĂ„ att det passar i Ă€gget. Skriv ut foton frĂ„n din smartphone med en instax smartphone-skrivare, och lĂ€gg dessa i Ă€gget. LĂ€gg sedan till lite valfritt godis i andra Ă€gghalvan och stĂ€ng ihop de tvĂ„ delarna. VoilĂĄ!

📌Tips: Om du vill göra innehĂ„llet i pĂ„skĂ€gget extra fĂ€rgglatt sĂ„ kan du anvĂ€nda nĂ„gon av vĂ„ra pastellfĂ€rgade/ fĂ€rgglada film. Till exempel "Macaron", "Candy Pop" eller "Mermaid Tail"

3.INSTAX PÅSKKORT

Det kan vara svĂ„rt att hitta det perfekta pĂ„skkortet som du vill ge bort till nĂ€ra och kĂ€ra, men det behöver det inte vara! Med Link WIDE kan du skapa dina helt egna pĂ„skkort dĂ€r du fĂ„r bestĂ€mma exakt hur du vill att de ska se ut. đŸŒș WIDE-formatet fĂ„r du plats med Ă€nnu mera i bilden och kan anvĂ€nda dem mĂ„nga funktionerna som Link WIDE har att erbjuda. Du kan till exempel anvĂ€nda ramar, collage, QR-kod med ett hemligt meddelande eller sketches. Det ger det dig möjligheten att anpassa ditt pĂ„skkort efter dina önskemĂ„l!💕

Du behöver:

✂SĂ„ hĂ€r gör du:

Klicka in i Link WIDE-appen och vĂ€lj en bild frĂ„n din kamerarulle. LĂ€gg till önskad funktion, till exempel en QR-kod med en hĂ€lsning eller nĂ„gon vĂ„rig ram som passar till din bild. Det finns mĂ„nga möjligheter, och det Ă€r bara fantasin som sĂ€tter grĂ€nser! Klipp hobbykartongen i 120 mm x 100 mm och limma pĂ„ instax-bilder pĂ„ hobbykartongen. Dekorera med klistermĂ€rken och lite snöre, och vipps: ditt personliga pĂ„skkort Ă€r redo att delas ut. 😉

📌Tips: Önskar du en mindre storlek kan du anvĂ€nda dig av instax mini Link för kreditkortstorlek eller instax SHARE SP-3 för ett kvadratiskt format.

4.INSTAX PÅSK-BORDSKORT

PĂ„skmaten Ă€r för mĂ„nga det viktigaste under pĂ„sken. Om du har slut pĂ„ idĂ©er hur du ska skapa en extra fin pĂ„skdukning har vi hĂ€r tipset för dig! Gör placeringskort till en del av dekorationen, sĂ„ kan du vara sĂ€ker pĂ„ att det kommer ge dina gĂ€ster ett leende pĂ„ lĂ€pparnađŸ“đŸ„š

Du behöver:

✂SĂ„ hĂ€r gör du:

VÀlj en bild pÄ varje person som ska vara med och Àta pÄskmat, och skriv ut. Klipp ut formen av ett Àgg med hobbykartongen. Limma pÄ instax-bilden pÄ mitten av pappersÀgget och placera servetten och Àgget med bilden pÄ tallriken. Gör detsamma med resterande bilder tills alla dina gÀster har ett bordskort. LÀttare Àn sÄ kan det inte bli!

📌Tips: Du kan anvĂ€nda vĂ„ra pastellfĂ€rgade och fĂ€rgglada film, som till exempel: "Macaron", "Candy Pop" eller "Mermaid Tail" som passar perfekt till pĂ„sk-temat.

5.INSTAX PÅSKJAKT

đŸ€Vill du överraska dina barn, slĂ€kt och vĂ€nner denna pĂ„sk med en ny pĂ„skjakt? IstĂ€llet för den traditionella pĂ„skjakten dĂ€r du lĂ€gger ut Ă€ggen sĂ„ har vi kommit pĂ„ en twist! Det gĂ„r att göra pĂ„ flera olika sĂ€tt, det Ă€r vad du tycker Ă€r roligast som Ă€r det viktigaste. đŸ„ Huvudsaken Ă€r att letandet blir lite roligare och mer utav en tĂ€vling. Möjligheterna Ă€r oĂ€ndliga med instax-bilder!

Detta behöver du:

✂SĂ„ hĂ€r gör du:

Skriv ut flera bilder pÄ önskat motiv med din instax printer. Gör hÄl i kanten och trÀ igenom snöret sÄ det gÄr att hÀnga upp bilden. Göm bilderna ute eller inne sÄ det blir svÄrt för deltagarna att hitta dem! Den som hittar flest instax-bilder fÄr vÀlja pris först, den som kommer tvÄa fÄr vÀlja pris dÀrefter, etc. 

 

 

💡ELLER..

AnvĂ€nd dig av Link WIDE för att utnyttja dess funktioner med QR-kod för att lĂ€nka till ett hemligt meddelande eller en hemlig plats dĂ€r Ă€gget ligger gömt. Du kan Ă€ven anvĂ€nda dig av text funktionen för att skriva din ledtrĂ„d direkt pĂ„ bilden, med antingen en emoji-rebus eller ren text. Valet Ă€r fritt och ditt!💛

📌Tips: Det finns fler Ă€n ett sĂ€tt att göra detta pĂ„, du kan Ă€ven vĂ€lja större bilder som gör det lĂ€ttare för deltagarna att hitta bilderna.

🧡instax-teamet önskar alla en riktigt glad pĂ„sk!💛

DELA DINA KREATIVA DIY-BILDER MED OSS PÅ INSTAGRAM GENOM ATT TAGGA @INSTAXSVERIGE

You may also like