Inspirerande starka och varaktiga upplevelser

Stick ut i vår allt mera hektiska värld. Låt dina kunder få tag på fysiska instax print och lämna ett genuint positivt intryck som håller länge efter events, workshops, eller festivaler. Med instax kan du boosta kunders upplevelser, göra det senaste erbjudandet mer tilltalande, visa uppskattning till fans, till och med växa ditt företag. Allt via enkla smartphone printers och kameror som är lätt att konfigurera och som ger vardagliga aktiviteter mer värde med personligt redigerade resultat. När allt kommer omkring, är ändå affärer bättre när de bästa stunderna är fångade och delade.

instax för
  • företag
  • live events
  • konferenser
  • bröllop
  • turism
  • hotellindustrin
  • redigering
  • kontor

Events

Fånga dina gästers uppmärksamhet med ett imponerande utbud av instax-möjligheter. Skicka en personlig inbjudan, arrangera en fanträff (någon som vill ha en autograf?) och välkomna möjligtvis med utskriftsbara ID-kort vid ankomst? instax har din rygg, oavsett om du är ett företag inom sport, musik, nöje eller events.

Mode & Redigering

Allt börjar med en inspirationstavla, layouts, pitcher och produktbilder. Skapa en otroligt bra inspirationstavla med instaxbilder. Färgrik, laddade med olika typsnitt och klistermärken som är idealisk för att uttrycka kreativitet. Nuvarande och kommande klienter kommer känna sig överraskat inspirerade.

Hotellindustrin

Det är de små sakerna som gör skillnad. Utnämna månadens anställd, visa dagens special, ge ett minne av deras hotellvistelse - instax kan hjälpa dig visa upp dina lockande erbjudanden och göra din verksamhet ännu mer spännande, minnesvärd och framgångsrik.

Turism

Res lätt med instax och gå långt när det kommer till kund nöje. Dela dina kontaktuppgifter i form av "visitkort-print" med en QR-kod, anpassa mail korresponden med kunden genom de senaste actionfyllda bilderna och ge souvenirer perfekta för att visa upp för vänner. För personlig rekommendation är avgörande inom företag.

Kontakta oss

Vill du ge en extra wow-känsla till dina kunders upplevelse? Kontakta oss idag och upptäck varför instax kan bli ditt hemliga vapen.

Jag godkänner att FUJIFILM kommer att behandla mina kontaktuppgifter överensstämmande med deras integritetspolicy.